hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

masina incendiu alunis cluj

BMW distrus în incendiu la Aluniș – VIDEO

O mașină a luat foc marți dimineață pe drumul dintre localitățile Aluniș și Corneni.

Din primele informații, este vorba despre un autovehicul marca BMW, care era oprit pe marginea drumului. Proprietarul lăsase autoturismul acolo și plecase la pădure.

Cu puțin timp înainte de ora 9, mașina a luat foc. Un om care trecea prin zonă a observat incendiul, a luat un stingător și a chemat ajutoare, dar nu au putut face mare lucru.

În urma apelului la 112 au intervenit pompierii de la Detașamnetul din Dej, dar până la sosirea acestora, focul a distrus totul.

incendiu masina pompieri alunis cluj

incendiu masina alunis pompieri dej cluj

Proprietarul, un bărbat din Aluniș,  a povestit că mai avea în mașină o drujbă în valoare de 4000 de lei, care a fost distrusă.

Cercetările preliminare indică drept cauză probabilă o defecțiune de natură electrică la instalația electrică pentru iluminat a autovehiculului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma acestui incident.

video în continuare

sus(0)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns