taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
anl gherla predare amplasament

Blocul ANL de pe strada Fizeșului, un nou start, când ar putea începe lucrările

Amplasamentul pe care urmează să fie construit un nou bloc ANL la Gherla, pe strada Fizeșului, a fost predat executantului.

A trecut mai mult de un an de când Agenția Națională pentru Locuințe a dat OK-ul pentru construirea celor 72 de locuințe pentru tineri destinate închirierii, însă executantul care a câștigat atunci licitația, firma Consproiect M srl din Botoșani, a intrat la scurt timp într-un proces de declanșare a falimentului, cerut de un creditor.

În august 2019, ANL a organizat o nouă licitație, la care s-au înscris trei participanți:

  • SC Castrum Corporation SRL din Negrești Oaș cu subcontractantul SC Alex și Ela srl din Cluj-Napoca (1,53%)
  • Ambrus A&B Consulting srl, cu terțul Tarr Const srl
  • Asocierea Monti Consult srl, ca ofertant lider, Migifra srl și Construzioni Generali Sud, ca ofertanți

Selecția câștigătorului s-a făcut în luna octombrie, cu atribuirea lucrării în luna noiembrie pentru ofertantul cu prețul cel mai mic, oferit de Castrum Corporation srl. Valoarea contractului este de 15.468.323,22 lei, inclusiv TVA.

Firma respectivă a mai avut afaceri la Gherla: blocul ANL de pe strada Apei, în 2008,  prin subcontractare cu Sinai Comimpex srl din Iclod, reabilitarea lacului de la Grădina de Vară, între 2011-2012, adăpostul de câini de la marginea orașului, în 2011.

bloc anl gherla strada fizesului proiect

Apartamentele din noul bloc ANL  vor fi repartizate în patru corpuri, cu regim de înalțime St+P+3E+M. Termenul de realizare a lucrărilor este de 1 an și 8 luni, iar acestea sunt estimate să înceapă în primăvara anului 2020.

anl gherla predare amplasament

La predarea amplasamentului de pe strada Fizeșului, care a avut loc luni la amiază, au fost prezenți reprezentanții administrației publice locale Gherla, primarul Ioan Neselean, de la A.N.L. și din partea furnizorilor de utilități – energie electrică și apă.

anl gherla predare amplasament  anl gherla predare amplasament

 

Blocurile ANL de pe strada Fizeșului, cu chirie de 200-300 de lei, mai au de așteptat. De ce șantierul e doar pe hârtie

sus(36)jos(49)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns