taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
etilotest

Bine băut, cu mașina și fără permis, oprit de polițiști pe o stradă din Gherla, bărbatul a fost reținut

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla, fiind depistat și cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

Bărbatul, în vârstă  de 39 de ani, din comuna Sânmărtin, a fost depistat în cadrul acțiunilor derulate de polițiști pentru impunerea respectării normelor privind regimul legal de viteză și prevenirii consumului de alcool sau substanțe interzise.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.15, cel în cauză a fost oprit în vederea efectuării unui control, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Romană, din municipiul Gherla.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că acesta nu deține permis de conducere.

foto: arhiva

sus(16)jos(2)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?