taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
biciclisti gherla concurs targoviste educatie rutiera 2017

Bicicliștii din Gherla premiați la Concursul național de educație rutieră la Târgoviște – FOTO

Tinerii biciclişti din Gherla s-au clasat pe un frumos loc IV la concursul naţional „Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă”, desfăşurat între 17-20 iulie 2017 la Târgovişte.

Etapa finală a reunit cele mai bune echipaje din ţară. Clujul a fost reprezentat de elevi din Gherla, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 şi de la Liceul teoretic „Petru Maior”, câştigători ai etapei judeţene a concursului.

Echipajul de la Gherla a fost format din elevii Oltean Sergiu şi Grasin Titus – clasa a VII-a, Ursuț Sebastian din clasa a X-a şi Toma Daniel din clasa a XI-a.

galerie foto: imagini de la Târgoviște

galerie foto gherlaÎn clasamentul pe judeţe, echipajul pregătit de profesorul Dorel Verde s-a clasat pe locul IV, la egalitate de puncte cu locul III, dar departajat de timpul de parcurs.

La individual, Sebastian Ursuț a obţinut locul I la proba de arbitraj în parcul şcoală, Daniel Toma a obţinut locul al II-lea la la proba de cunoaştere a regulilor de circulaţie, iar Titus Grasin pe locul III la proba de îndemânare cu bicicleta în poligon.

Este al doilea an la rând când echipajul din Gherla este aproape de podium„, spune profesorul Dorel Verde. „Anul trecut ne-am clasat pe locul V, anul acesta pe locul IV. Sperăm că la anul să fim pe podium!„.

sus(11)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns