taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj

Bicicliștii din Gherla fără concurență la etapa județeană a concursului „Educație rutieră, educație pentru viață” – VIDEO

Talentații copii ai profesorului Dorel Verde nu au avut rivali la etapa județeană a concursului „Educație rutieră, educație pentru viață”, desfășurat vineri la Școală Gimnazială Nr. 1.

„Probabil s-au simțit în inferioritate după înfrângerile din anii anteriori și nu au mai venit”, a spune prof. Dorel Verde, „dar asta nu a fost neapărat un avantaj, pentru că astfel copiii noștri au fost mai puțin motivați”.

Participanții au trecut prin trei probe – teorie, parc și îndemânare în poligon, jurizate de reprezentantul IPJ Cluj, comisarul adjunct Sorin Precup, responsabil cu educaţia rutieră şcolară. Acesta a apreciat la final că echipajul a fost foarte bine pregătit și că tinerii bicicliști pot lua fără probleme locul I la etapa națională.

galerie foto: imagini de la concurs

galerie foto gherlaDin echipa de la Gherla a făcut parte Sergiu Oltean, elev în clasa a VIII-a, care în urmă cu doi ani a obținut locul II pe țară, Titus Grasin, tot din clasa a VIII-a, care a câștigat locul III pe țară în 2017 la îndemânare, Ioana Ciopei din clasa a VII-a, câștigătoarea locului I la Trofeul Coresi 2017 la individual compus, Dragoș Baba, din clasa a IV-a, care a câștigat locul III la concursul de la Suncuiuș de anul acesta și s-a descurcat foarte bine la poligon la Trofeul Coresi de la Târgoviște.

„Echipajul este foarte bine pregătit, sunt copii care au trecut prin concursuri naționale și au experiență deosebită. Mai avem de lucrat puțîn la teorie, dar noi sperăm că vom avea o prima treaptă rezervată la etapa națională sau cel puțin un loc pe podium”, spune prof. Dorel Verde.

Concursul de la Gherla a fost organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, iar câștigătorii au primit medalii și diplome, dar și cadouri din partea reprezentanților Poliției Rutiere Gherla.

În urmă cu o lună, pe 5 mai, bicicliștii de la Gherla au câștigat locul I la Cupa DHS de la Cluj-Napoca, un concurs organizat de prof. Dorel Verde, cu participanți din Gherla, Sic și Cluj-Napoca. La concursul care a testat îndemânarea și cunoștințele teoretice – cunoașterea bicicletei, tehnică exploatării și reguli de circulație, primele două locuri au revenit echipelor din Gherla, echipajul din Sic a câștigat locul III, iar pe următoarele locuri s-au clasat echipe din Cluj.

video în continuare

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns