hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

accident gherla bicicleta strada mintiului

Biciclistă rănită după ce a căzut în intersecție – VIDEO

O femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani din Gherla, care se deplasa marți seara cu o bicicletă pe strada Mintiului din Gherla, a fost implicată într-un eveniment rutier, produs în jurul orei 18 la intersecția cu strada Florilor.

Femeia se deplasa dinspre Mintiu Gherlii spre Gherla, iar la intersecția cu strada Florilor a fost acroșată de o mașină marca Volkswagen, condusă de o șoferiță din Gherla, circula pe aceeași direcție, cu intenția de a vira la dreapta.

În urma impactului, biciclista a căzut și s-a lovit la cap, potrivit martorilor.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de ambulanță de la Gherla, care a preluat femeia și a transportat-o la spital.

Un echipaj de poliție a efectuat cercetări, urmând să stabilească împrejurările producerii evenimentului și dacă a existat impact între autoturism și biciclistă.

ACTUALIZARE

Potrivit polițiștilor, o femeie de 66 de ani din Gherla, care efectua un viraj la dreapta, a surprins și accidentat o femeie de 49 de ani din Gherla, care se deplasa pe bicicletă. In urma impactului, biciclista a fost rănită ușor.

Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

video în continuare

sus(4)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns