angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

accident bicicleta biciclisat microbuz politie gherla

Biciclist rănit în accident la intrarea în Gherla, după impactul cu un microbuz

Un bărbat care circula pe o bicicletă a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Joi dimineața în jurul orei 6,30, biciclistul, un bărbat de 49 de ani cu domiciliul în comuna Gruia din județul Mehedinți, circula pe șoseaua principală, dinspre Dej spre Gherla.

În  afara comunei Mintiu Gherlii, aproape de stația de epurare de la intrarea în Gherla, biciclistul a efectuat o manevră de viraj la stânga, fără să se asigura corespunzător și a intrat în coliziune cu partea din spate a unui microbuz, care circula pe același sens și care se afla în depășire.  Microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Sânpetru de Câmpie, județul Mureș.

În urma impactului, biciclistul a căzut și s-a rănit. El a fost preluat de un echipaj medical de ambulanță și transportat la spital, urmând să fie trimis la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca pentur investigații medicale suplimentare.

Biciclistul și șoferul au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest și a rezultat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice, a declarat Carmen Pompaș, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

sus(2)jos(15)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns