hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

accident gherla microbus bustrans bicicleta politie

Biciclist băut lovit de un microbuz la liceul Petru Maior – VIDEO

Un biciclist care circula vineri dimineaţa în jurul orei 7 pe strada Bobâlna, dinspre centru spre strada Dejului, în intersecţia cu strada Fierarilor a fost acroşat de un microbuz care circula dinspre autogară. Acesta era condus de un şofer de 36 de ani din Gherla şi efectua o cursa regulată de transport călători spre Cluj.

În urma impactului, biciclistul, un bărbat de 61 de ani din Gherla, a fost rănit, fiind preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

In urma testării cu aparatul etilotest a victimei a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0.90 mg/alcool pur în aerul respirat.

Poliţiştii au efectuat verificări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Până la terminarea cercetărilor, circulaţia autovehiculelor în zonă a fost deviată pe rute ocolitoare.

video, în continuare

sus(3)jos(25)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns