angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

accident iclod ambulanta politie biciclist

Accident la Iclod, biciclist lovit de mașină – VIDEO

Un bărbat a fost rănit miercuri după-amiază, în urma unui accident rutier.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 17 pe șoseaua Gherla – Cluj, în zona localității Iclod. Din primele informații, biciclistul, un bărbat în vârstă, ar fi fost acroșat de un autoturism marca Renault, care circula spre Cluj.

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical de ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la spital pentru investigații medicale.

Poliția a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Din cercetari a rezultat ca un bărbat de 49 ani din Dej, in timp ce conducea un autoturism din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, a acroșat un biciclist de 72 ani, din Iclod, care se deplasa cu bicicleta pe acostamentul consolidat.

Soferul a fost testat de politisti si a rezultat ca nu consumase alcool. Im cazul biciclistului a rezultat o alcoolemie de 0,25 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Video in continuare

sus(1)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns