hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

politia accident

Biciclist grav rănit după ce l-a lovit o maşină – accident la Jucu

Poliţiştii de la Biroul  Drumuri Naţionale şi Europene cercetează împrejurările producerii unui accident rutier grav pe şoseaua Gherla – Cluj-Napoca, pe raza localităţii Jucu.

Miercuri, 3 octombrie, în jurul orei 9 dimineaţa, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav, iar două vehicule au fost avariate.

Un bărbat de 57 de ani din comuna Jucu, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe drumul naţional, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare prin executarea unui viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism. Acesta era condus regulamentar de un bărbat de 49 de ani din Cavnic, judeţul Maramureş.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit grav, iar bicicleta şi maşina au fost avariate.

În acest caz se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier.

foto: arhiva

sus(1)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns