taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
incendiu bicicileta gherla

Biciclete făcute scrum, containere topite în incendiu, între blocuri – VIDEO

Plăcile din eternit care pocneau printre flăcări au trezit luni dimineața mai mulți locuitori.

În jurul orei 5 a izbucnit un incendiu la containerele pentru deșeuri aflate între blocurile de pe strada Trandafirilor. Au fost chemați pompierii de la SVSU Gherla, care au acționat cu furtunele cu apă pentru stingerea focului.

În urma incendiului au fost distruse containerele de gunoi și a afectat țarcul în care se afla. Focul s-a extins și la o magazie mică, aflată în imediata apropiere, unde un om își ținea diverse bunuri. Două biciclete și alte obiecte aflate în interior s-au făcut scrum, iar omul a rămas cu o pagubă estimată la aproximativ 4.000 de lei.

incendiu container gherla

Focul a distrus șapte containere aparținând ADP Gherla, care s-a ales cu o pagubă de aproximativ 3.000 de lei.

În acest caz a fost sesizată poliția, care a început cercetările pentru a stabili împrejurările producerii incendiului. Nu este exclus ca focul să fi fost pus intenționat, de persoane necunoscute.

Aprinderile de containere s-au înmulțit în ultimii ani și, din păcate, toate au rămas cu autori neidentificați. Incendii asemănătoare la zona de containere au mai avut loc pe strada Primăverii, Apei, Parcului și cel mai recent, în spatele Judecătoriei, în luna decembrie.

Oamenii de pe strada Trandafirilor spun că în ultima perioadă au mai fost incendii lângă blocul lor, provocate de un om al străzii, care a dat foc unor resturi pentru a se încălzi.

video în continuare

 

sus(3)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns