irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
carmen bitcau baschet

Baschetbalistă din Gherla în lotul naţional U14

După succesele obţinute de Ştefania Cătinean atât la nivelul clubului Sepsi cât şi a naţionalei, o altă baschetbalistă din cadrul grupării L.A.P.I. Dej este inclusă într-un lot reprezentativ al României.

Este vorba de o talentată jucătoare de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” (LAPI) Dej, care în această primăvară a fost convocată la Lotul Național U14. Este vorba despre Carmen Bîtcău, care în perioada 24-26 martie 2023 se află în cantonamentul Lotului Național U14 de la Craiova ca o apreciere a evoluţiei sale excepţională în meciurile de campionat susţinute la această categorie de vârstă, informează dej24.ro.

În urma acestei acțiuni, vor fi selecționate 12 sportive, acestea urmând să continue pregătirea în vederea participării la turneul Youth Development Fund din Bulgaria (29 martie-02 aprilie 2023).

Sportivii care nu vor continua pregătirea vor fi anuntați în data de 26 martie după antrenamentul de dimineață.

Indiferent de decizia luată de Federaţia Română de Baschet, pentru eleva Carmen Bâtcău este o mare onoare această convocare la pregătirile lotului naţional de baschet U14.

Carmen Bîtcău este originară din municipiul Gherla, unde a urmat clasele I-IV la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu”, iar din clasa a V-a a trecut la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, unde este pregătită de antrenoarea Simona Cătinean , fostă jucătoare de bază a formaţiei Someş Tiger Dej, participantă în anii 90 în prima ligă a ţării.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns