ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
accident gherla drogat

Șoferul cu BMW care a omorât un om la Gherla a fost arestat, rezultatele testului au arătat consum de droguri

Un bărbat din Baia Mare care a provocat un accident mortal la Gherla a fost arestat.

Sâmbătă dimineață, șoferul de 36 de ani din Baia Mare, județul Maramureș, conducea un BMW dinspre Cluj-Napoca spre Dej. Omul era singur în mașină, iar la curba de la intrarea în oraș, mașina a mers tot înainte, a părăsit șoseaua pe partea stângă, a lovit un bărbat de 79 de ani, aflat pe trotuar, iar apoi autoturismul s-a izbit violent de gardul unei case, pe care l-a rupt. Impactul cu pietonul a fost atât de puternic încât acesta a fost proiectat în aer peste un gard, la o înălțime de peste 2 metri și la o distanță de aproximativ 20 de metri, în curtea unei case. Traumele suferite i-au fost fatale.

Șoferul a povestit că venea de la Cluj și că ar fi avut alte preocupări la volan, dar este posibil să fi ațipit, din cauza oboselii. La testarea cu aparatul etilotest, acesta a arătat valoarea zero, însă surpriza a venit la Drug Test. Acesta a indicat valori pozitive pentru substanțe psihoactive.

Date fiind împrejurările grave, polițiștii de la Compartimentul Rutier Gherla au dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului.

În cursul dimineții de duminică, magistrații au dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă 30 de zile.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal, în care acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Accident la ieșire din Gherla, un om a murit, spulberat de mașină – VIDEO

 

 

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns