hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

accident cluj

Bărbatul care a lovit mortal o femeie în Cluj și a fugit de la locul accidentului și-a aprins mașina ca să scape. Incă nu a fost prins

Disperarea l-a cuprins pe un șofer care a lovit cu mașina o femeie pe o stradă din Cluj, luni dimineață. Ca să scape de urmărire, și-a aprins autoturismul și a dispărut.

Poliţiştii l-au identificat pe șoferul care a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, iar apoi a fugit de la locul accidentului.

Știrea cu fugarul a fost postată pe rețelele de socializare, iar cu sprijinul comunității Info Trafic, care s-a mobilizat, s-a găsit mașina implicată în accident. Acesta a fost incendiată și a fost abandonată în zona localităţii Popeşti din comuna Baciu.

Fugarul este un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj. Acesta este căutat acum de poliţişti pentru a fi tras la răspundere.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

foto: Info Trafic jud. Cluj

Sofer căutat de Poliție dupa ce a lovit o femeie în Cluj și a părăsit locul accidentului

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns