taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
criminal timis prins mascati

Bărbatul care a împușcat un polițist în Timiș a fost prins – VIDEO

Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, a fost capturat de către poliţişti marţi dimineaţa, în localitatea Remetea Mare din județul Timiș, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate, anunţă surse judiciare, citate de Agerpres.

Criminalul a fost luat prin surprindere, într-o locuinţă la care oamenii legii au descins luni, după informaţii potrivit cărora pe acolo ar fi trecut în noaptea de duminică spre luni.

De această dată, el nu a mai avut timp să folosească armamentul din dotare.

Bărbatul prezenta plăgi prin împuşcare care datează, cel mai probabil, de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenţia ambulanţei pentru a fi transportat la spital.

În cursul zilei de duminică, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș aveau informații cu privire la faptul că un urmărit internațional se află într-un imobil din localitatea Izvin, județul Timiș. În baza informațiilor obținute, polițiștii au demarat activități specifice pentru prinderea numitului Lepa Ionel Marcel, urmărit internațional, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis, la data de 25 aprilie 2018, de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de polițiști a ocolit imobilul, pentru a se asigura că suspectul nu fuge prin partea din spate, moment în care urmăritul a ieșit din casă și a făcut uz de armă, în urma căruia un polițist și-a pierdut viața.

Ulterior, suspectul a fugit în curtea altui imobil, unde ar fi amenințat cu arma o persoană, încercând să-i sustragă autoturismul, moment în care un polițist a făcut uz de armă, reușind să-l rănească pe urmărit.

Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri pentru sprijinirea polițiștilor de la nivelul I.P.J. Timiș, în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză.

Astfel, au fost trimiși specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, de la Institutul Național de Criminalistică și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

De asemenea, s-a dispus angrenarea unităților de poliție limitrofe (efective, câini de urmă și nu numai), precum și a altor structuri ale Poliției Române de specialitate (operațiuni speciale, combaterea criminalității organizate etc)

Totodată, s-a solicitat și sprijinul structurilor de Poliție de Frontieră și ale Jandarmeriei.

Nu în ultimul rând, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviație al M.A.I., în vederea survolării zonei și sprijinirii echipajelor din teren.

În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș efectuează cercetări.

video în continuare

sus(21)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. ... parcă pentru Dragnea au fost trimise mai multe echipaje, ca să dovedească slugărnicia miliţienească...
    Atenţie! ... poliţiştii judiciari au vorbit cu cel urmărit şi l-au informat despre dispozitiv... inexistent!...

    sus(8)sus(0)

Lasă un răspuns