taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
penitenciar duba detinut gherla

Bărbați din Dăbâca, Luna și Cluj-Napoca trimiși după gratii la Penitenciarul Gherla

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală, au depistat joi, 28 mai, în jurul orei 16.40, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Dăbâca, judeţul Cluj, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 3 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în baza mandatului emis de către Judecătoria Gherla.

În aceealiu zi, poliţiştii din Câmpia Turzii au identificat un tânăr de 24 de ani, din comuna Luna, judeţul Cluj, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 1 an şi 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în baza mandatului emis de către Judecătoria Turda.

Tot joi, în jurul orei 10, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie, Formaţiunea Investigaţii Criminale, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au depistat un bărbat pe numele căruia fusese dispusă măsura urmăririi naționale.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, avea emis pe numele său un mandat de executare a unui pedepse privative de libertate. Acesta a fost condamnat cu pedeapsa închisorii pentru o perioadă de 7 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Toți cei trei bărbați au fost conduși şi predați reprezentanţilor Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

La data de 29 mai, la Penitenciarul Gherla erau deținute 786 de persoane.

foto: arhiva

sus(14)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns