hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

penitenciar gherla

Bărbat urmărit național prins și trimis după gratii la Gherla

Poliţiştii de la Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj, au depistat şi reţinut miercuri, 5 iunie, în jurul orei 9,30, un bărbat urmărit național.

Cel în cauză,  un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Turda, a fost depistat pe strada Clinicilor din municipiului Cluj-Napoca. Pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Aiud au emis în 2017 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Omul se sustrăgea urmăririi penale din 2016.

Bărbatul are de executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns