hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

politia

Bărbat urmărit național găsit la Gherla – cum au ajuns polițiștii pe urmele lui

Un bărbat care era dat în urmărire națională a fost găsit de polițiști la Gherla.

Aproape de miezul nopții de joi spre vineri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Brăila, care era urmărit național. Tânărul a fost depistat de oamenii legii pe strada Dejului din Gherla.

Cu puțin timp înainte, tânărul se afla în zona autogării, unde a avut un conflict cu un alt bărbat, din Maramureș. In apropiere se afla Poliția Locală, care a intervenit și a anunțat poliția. Intre timp, bărbatul din Brăila a luat-o la fugă spre ieșirea din oraș, unde a fost depistat de polițiști.

In urma verificărilor, aceștia au constatat că pe numele lui era emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Cluj.

sus(11)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns