taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
bijuterii

Bărbat reținut pentru camătă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla – Biroul de Investigații Criminale au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, din municipiul Gherla, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de camătă.

Pe 20 mai, poliţiştii, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acţiuniv Speciale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului. Cu această ocazie cu care au fost ridicate mai multe înscrisuri, bijuterii și telefoane, în vederea continuării cercetărilor.

lant aur

Din investigaţii a reieşit că în perioada 2017- 2020, bărbatul ar fi acordat bani cu titlu de împrumut mai multor persoane din Gherla şi localitățile învecinate, pentru care ar fi perceput dobândă.

Bărbatul a fost reţinut, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, cu propunerea de arestare preventivă.

sus(334)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns