taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
accident camarasu

Bărbat rănit în accident la Cămărașu

Un bărbat a fost rănit într-un accident de circulație produs duminică la Cămărașu.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10,15, iar în urma apelului la numărul de urgență 112, a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare a pompierilor și un echipaj de ambulanță.

Pompierii ajunși la locul evenimentului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate. Pasagerii erau ieșiți din autovehicule. Un bărbat de aproximativ 40 de ani era întins pe jos, conșient și acuza dureri la piept și spate.

accident camarasu

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat, după care a fost preluat de către echipajul medical, în vederea transportului la spital pentru investigații suplimentare.

Celelalte persoane implicate în eveniment nu au solicitat consultul echipajelor dislocate la locul evenimentului.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un tanar de 22 ani din Cluj-Napoca care conducea un autovehicul pe raza localității Cămăraşu, pe DN16, înspre județul Mureș, la km 35+820 m nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în fața sa, condus de un barbat de 34 de ani, din Cămăraşu, intrând în coliziune față spate cu acesta.

În urma accidentului a fost rănit un pasager de 42 de ani, din Cămărașu, pasager față dreapta în autovehiculul condus regulamentar.

Cei doi șoferi au fost testrati cu aparatul etilotest și a rezultat cp niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns