taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
ambulanta

Bărbat prins în timp ce își făcea plăcerile cu o cățelușă, la Luna

Un apel la 112 a anunțat că un bărbat întreține raporturi sexuale cu o cățelușă.

S-a întâmplat pe 2 februarie, la Luna, în județul Cluj. Polițiștii de la postul comunal s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată.

Era vorba de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comună. S-a solicitat intervenția unui echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate. Astfel s-a stabilit că omul era băut și că nu necesită internare.

Polițiștii au continuat investigațiile pentru stabilirea celor întâmplate. În cursul zilei de marți s-a dispus printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat.

foto: cățelușa abuzată

caine cuscaÎnsoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, oamenii legii s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor. Cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda.

În cauză se continuă cercetările, iar polițiștii fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

foto principală: arhiva

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns