irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
barbat catuse politie

Bărbat prins a doua oară cu alcoolemie mare, arestat

La data de 5 iunie, în jurul orei 15.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Romană din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotes, fiind înregistrată o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o uniate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Totodată, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce anulat ca urmare a unor infracțiuni comise la regimul rutier.  Pe 1 iunie, omul fusese reținut pentru 24 de ore, după ce a fost găsit la volan prin Răscruci. La testarea cu etilotestul a rezultat atunci o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate și a probatoriului administrat în cauză, polițiștii Compartimentului Rutier Gherla au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns