angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca
alegeri presedinte pmp theodor paleologu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

batran casa tara

Bărbat luat la ocazie în Dej, oprit, tâlhărit şi abandonat pe câmp. Făptaşul găsit de poliţişti în alt judeţ

Un bărbat care stătea la ocazie s-ar putea să nu mai apeleze degrabă la acest mijloc de deplasare. Un şofer care l-a invitat în maşină şi-a schimbat atitudinea în scurt timp.

Pe 10 martie, un barbat de 31 de ani din judetul Mures, în timp ce circula cu un autoturism pe strada Mărășești din Dej, ar fi oprit în dreptul unui bărbat în vârstă de 76 de ani, din Chiuiești, iar în urma discuțiilor purtate, i-ar fi spus să urce în autovehicul pentru a-l duce acasă.

Omul nu il cunostea pe şofer, dar a urcat în maşină. Intre localitățile Urișor și Cășeiu, șoferul ar fi virat pe un drum lateral, unde pasagerul de ocazie ar fi fost deposedat, prin constrângere fizică, de banii pe care îi avea asupra sa, aproximativ 150 de lei. Apoi călătorul a fost abandonat pe câmp.

Incidentul nu a fost sesizat poliției, dar pe baza informațiilor deținute, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări, reușind să identifice autorul.

Pe 4 aprilie, polițiștii l-au depistat pe bărbat pe raza județului Mureș și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Miercuri, 5 aprilie, judecătorii au emis pe numele vinovatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activități infracționale. (foto: arhiva)

sus(21)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns