taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
gherla penitenciar

Bărbat închis la Penitenciarul Gherla pentru distrugere, altul pentru că a condus fără permis

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla, împreună cu cei de la Secția 7 Poliției Rurală, au pus în aplicare la data de 5 iulie un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Dej, pe numele unui bărbat 53 de ani, din municipiului Gherla.

Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 4 ani și 6 luni, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Panticeu, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către magistrații Judecătoriei Dej.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 1 an și 5 luni, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei doi au fost conduși și predați reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

sus(3)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?