taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
cazut lift pompieri cluj ambulanta

Bărbat în stare gravă după ce a căzut de la etajul II în puțul unui lift, la Cluj

Un apel la 112 a anunțat joi un accident de muncă, produs în Cluj-Napoca.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 13.30,  la un bloc în șantier, pe strada Trifoiului din municipiu. Victima, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Ilfov, era angajat la firma care monta ascensorul. Aceasta a căzut de la etajul al doilea al clădirii.

A intervenit o autospecială de la ISU Cluj și un echipaj medical de ambulanță. Salvatorii au găsit bărbatul căzut în partea din subsol a puțului liftului. Victima prezenta multiple traumatisme severe și se afla în stare de inconștiență.

ranit smurd cluj pompieri

Personalul medical, alături de pompieri, au acționat imediat pentru stabilizarea acestuia, astfel încât să poată fi scos și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit în urma unei sesizări cu privire la căderea unei persoane în puțul unui lift.  La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Ilfov, comuna Chiajna, care efectua activități de montare a unui ascensor, în interiorul unei clădiri.

Polițiștii derulează investigații pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul.

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns