taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
politie sic cadavru

Bărbat găsit mort la Sic

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați luni, 1 martie, în jurul orei 16.30, cu privire la faptul că într-un șant aflat pe strada I, din localitatea Sic, în zona denumită popular Râtul Sărat, a fost găsită o persoană fără suflare.

Au fost alertate o autospecială și un echipaj medical de ambulanță pentru a scoate persoana căzută într-un șanț de colectare a apelor pluviale de pe marginea șoselei.

Pompierii au găsit omul căzut cu fața în jos în șanț și au acționat pentru a-l scoate din apa acumulată pe fundul șanțului.

Echipajul medical a preluat corpul și a constatat că prezenta lividități cadaverice, fără posibilitatea de a aplica manevrele de resuscitare.

Polițiștii au identificat persoana, stabilindu-se că este un bărbat de 64 de ani, din localitate.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia, cercetările fiind continuate într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efecturăii necropsiei.

sus(6)jos(22)

Lasă un răspuns