taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
mort turda sala jocuri cluj

Bărbat găsit mort în fața unei săli de jocuri din Turda – FOTO

Un bărbat a fost găsit fără suflare vineri dimineața, pe trotuar, în fața unei case de pariuri din Turda. Între bărbatul decedat și o altă persoană ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool.

Potrivit presei locale, cei doi s-ar fi ieșit din sala de jocuri și s-ar fi luat la pumni în fața sălii de jocuri, aflată pe Calea Victoriei din localitate.

Medicii de la Ambulanță sosiți la fața locului au constatat decesul victimei, iar poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, în vederea efecturii necropsiei.

Bărbatul decedat a lăsat în urmă patru copii, mai scrie Turdanews.net

Polițiștii au identificat celălalt bărbat implicat în conflict. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Oamenii din zonă spun că în locația unde s-a produs evenimentul sunt frecvent scandaluri și este gălăgie. „Toată noaptea nu dorm oamenii de nesimțiții ăștia, ies la țigară, sparg sticle de bere, râd, cântă și se bat noapte de noapte. De nenumărate ori am sunat la poliție. Vine poliția, dă noroc cu ei, stau și ei de povești 5 minute și pleacă, iar băieții își continuă activitățile nocturne”, a comentat o femeie care locuiește în apropiere.

  • știre în curs de actualizare

foto: turdanews.net

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns