taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
disparut cautare pompieri maramures

Bărbat dispărut în Maramureș lângă un lac. A fost căutat cu câine de urmă și a fost găsit mort – VIDEO

Un bărbat cu probleme medicale a fost dat dispărut duminică seara în județul Maramureș, în zona lacului de acumulare Firiza de la Valea Română.

În jurul ori 18.30 au început operațiunile de căutare a omului, în vârstă de 69 de ani, din Baia Mare. La căutări au participat echipaje de la ISU Maramureș, de la Poliție, jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, cu o ambulanță și o mașină de teren. Echipa Canină de Căutare – Salvare Baia Mare a fost chemată la fața locului cu un câine de urmă.

Bărbatul dispărut era cardiac, având la antecedente medicale un infarct. Rudele au încercat să vorbească la telefon cu dispărutul, dar acesta nu a răspuns.

Căutările au rămas fără rezultat și au fost reluate luni dimineață la ora 10, cu peste 30 de persoane, între care pompieri, jandarmi, polițiști, reprezentanți ai poliției locale, personal de la Ovolul Silvic și salvamontisti, cu opt vehicule și o ambulanță SMURD.

În jurul orei 11, persoană căutată a fost găsită, decedată.

video – imagini de la căutări

sus(0)jos(1)

Lasă un răspuns