hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

penitenciar duba detinut gherla

Bărbat din Viișoara condamnat la închisoare pentru AMENINTARE. A fost închis la Penitenciarul Gherla

Legea pedepsește persoanele care fac amenințări, iar cel mai recent caz s-a produs la Viișoara.

Un barbat de 39 de ani din Viișoara, juețul Cluj, a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare cu executare pentru amenințare.

Luni, 15 ianuarie, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, a fost depistat bărbatul pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
sus(4)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns