angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

accident autoutilitara sugatag maramures

Bărbat din Țaga cu condamnare, prins după ce a furat o mașină de la o spălătorie și a făcut accident

Ghinionul s-a ținut scai de un bărbat din Țaga. Acesta, pe lângă faptul că avea de executat o condamnare, a fost implicat într-un accident, cu o mașină furată.

Omul este bănuit că în noaptea de vineri spre sâmbătă ar fi sustras o autoutilitară din incinta unei spălătorii auto din Cluj-Napoca. A condus până în județul Maramureș, unde ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Acolo omul a abandonat autovehiculul.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Baia Mare – Sighetu Marmației, în zona localității Sat-Șugatag din comuna Ocna-Șugatag, aproape de Giulești. În toiul nopții, un localnic a fost trezit de o bufnitură puternică. Omul a ieșit din casă și a văzut autoutilitara, dar nu era nici urmă de șofer. Se pare că acesta ar fi ațipit la volan, mașina a scăpat de sub control și a lovit un podeț și apoi un stâlp. A urmat un apel la 112 care a anunțat accidentul.

Luni, 3 iunie, în jurul orei 13, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu polițiști de la Secția 3 Poliție Rurală Baciu, au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani, din comuna Țaga, județul Cluj.

Omul avea și un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 3 ani si 219 zile, pentru infracțiuni rutiere.

Acum el este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în scop de folosință.

sus(12)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns