taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
accident autoutilitara sugatag maramures

Bărbat din Țaga cu condamnare, prins după ce a furat o mașină de la o spălătorie și a făcut accident

Ghinionul s-a ținut scai de un bărbat din Țaga. Acesta, pe lângă faptul că avea de executat o condamnare, a fost implicat într-un accident, cu o mașină furată.

Omul este bănuit că în noaptea de vineri spre sâmbătă ar fi sustras o autoutilitară din incinta unei spălătorii auto din Cluj-Napoca. A condus până în județul Maramureș, unde ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Acolo omul a abandonat autovehiculul.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Baia Mare – Sighetu Marmației, în zona localității Sat-Șugatag din comuna Ocna-Șugatag, aproape de Giulești. În toiul nopții, un localnic a fost trezit de o bufnitură puternică. Omul a ieșit din casă și a văzut autoutilitara, dar nu era nici urmă de șofer. Se pare că acesta ar fi ațipit la volan, mașina a scăpat de sub control și a lovit un podeț și apoi un stâlp. A urmat un apel la 112 care a anunțat accidentul.

Luni, 3 iunie, în jurul orei 13, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu polițiști de la Secția 3 Poliție Rurală Baciu, au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani, din comuna Țaga, județul Cluj.

Omul avea și un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 3 ani si 219 zile, pentru infracțiuni rutiere.

Acum el este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în scop de folosință.

sus(12)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns