ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
ambulanta

Bărbat din Nima înjunghiat de doi tineri, de Crăciun. Agresorii au fost arestaţi

Doi barbati, tata si fiu, au fost agresati de doi tineri, in ajunul Craciunului.

In seara zilei de 24 decembrie, in jurul orei 21.30, doi barbati care de deplasau prin localitatea Nima, in comuna Mintiu Gherlii, s-au intersectat cu un grup de trei persoane, care mergeau la urat.

Intre cele doua grupuri s-a iscat un scandal, iar doi barbati din grupul de trei persoane au folosit corpuri contondente asupra celorlati.

Cei doi au fost retinuti de politisti in data de 27 decembrie, pentru 24 de ore. In aceeasi zi a avut loc o perchezitie la domiciliul acestora din Nima, unde au fost gasite mai multe obiecte, care au fost ridicate ca probe in acest caz, fiind dispusa de catre Tribunalul Cluj masura arestului preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativa de omor calificat.

Cei doi sunt un barbat de 25 de ani, cu domiciliul in localitatea Figa din judetul Bistrita-Nasaud, iar celalalt, de 17 ani, din Nima.

Victima, in varsta de 52 de ani, din Nima, se afla impreuna cu fiul sau, care a suferit rani usoare, in cazul lui fiind efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunii de loviri si alt violente.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns