locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

inecat somes bunesti ilva mica

Bărbat din Mintiu Gherlii a murit după ce a sărit în Someș

Un bărbat de 31 de ani, din localitatea Bunești, comuna Mintiu Gherlii, județul Cluj a murit sâmbătă, după ce a vrut să facă baie în Someș.

În jurul orei 14, omul s-ar fi aruncat de pe o punte ce traversa râul Someșul Mare, în apropierea DN 17D, la ieșirea din comună Ilva Mică, în județul Bistrița-Năsăud, de la o distanță de aproximativ 2-3 metri, pentru a face baie. În cădere s-a lovit la cap.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi a găsit victima inconștientă, în stop cardiorespirator. A scos-o din apă și a început aplicarea protocolului de resuscitare.

În ciuda eforturilor echipajelor medicale, inclusiv a unui echipaj de ambulanță, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acestuia.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

Potrivit timponline.ro, omul mergea la un botez, la Maieru, împreună cu familia. Bărbatul ar fi vrut să se răcorească în Someș și ai sărit de pe o punte, fără să știe că apa nu este adâncă în locul respectiv.

sus(0)jos(45)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns