alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

accident cluj centura ranit iclod

Bărbat din Iclod rănit în accident la intrarea în Cluj – vinovat un șofer din Germania

Poliţiştii de la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene cercetează împrejurările în care s-a produs un accident rutier pe Varianta Ocolitoare Cluj-Napoca Est.

Potrivit polițiștilor, miercuri, 5 septembrie, în jurul orei 19.10, pe Varianta Ocolitoare Cluj-Napoca Est, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a fost rănită uşor o persoană iar două autoturisme au fost avariate.

Un șofer în vârstă de 80 de ani, cetăţean german, în timp ce conducea un autoturism pe Varianta Ocolitoare Cluj-Napoca Est, în afara localităţii Dezmir din comuna Apahida, ajuns la intersecţia cu sens giratoriu cu strada Cantonului, a pătruns în intersecţie fără a respecta semnificaţia indicatorului Cedează trecerea şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, cu domiciliul din Cluj-Napopca.

accident cluj centura ranit iclod

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Iclod, pasager în autoturismul lovit, a fost rănit uşor.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns