taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politie masina noapte

Bărbat din Gherla, băut la volan și fără permis, oprit de poliție la Dej

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat duminică, 1 septembrie, în jurul orei 20,30, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Gherla, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Mai din Dej, deşi nu deţine permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aparatul etilotest a arătat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Poliţiştii dejeni au dispus față de bărbat măsura reţinerii pentru 24 de ore. La expirarea perioadei, cel în cauză urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor, în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducereaunui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTUALIZARE

Bărbatul de 44 de ani a fost prezentat magistraților, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(2)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns