taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
politie arest duba

Bărbat din Fizeșu Gherlii arestat, după ce a tâlhărit cu colegul o bătrână în Bistrița-Năsăud

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Doi bărbați sunt bănuiți de comiterea unei tentative la infracțiunea de furt calificat și tâlhărie calificată. Ei au fost reținuți inițial pentru 24 de ore de către polițiști.

În seara de 21 august 2020, un bărbat în vârstă de 40 ani, din Fizeşu Gherlii, împreună cu un altul în vârstă de 37 ani, din Sigmir, județul Bistrița-Năsăud, ar fi pătruns în locuința unei femei în vârstă de 92 de ani, din Bistrița, cu intenția de a sustrage bunuri.

Ulterior, după aproximativ o jumătate de oră, cei doi au revenit și, prin amenințare, ar fi determinat-o pe femeie să le înmâneze o sumă de bani.

Cei doi bărbați reținuți au fost prezentați luni, 7 septembrie, Judecătoriei Bistriţa care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa.

foto: arhiva

sus(12)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns