hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

geanta furt gherla

Barbat din Dej, jefuit! Un tanar din Bistrita Nasaud a disparut cu 40 de milioane!

Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi sustras tichete de transport C.F.R. şi 4.000 de lei de la un bărbat de 80 de ani, din Dej.

Un bărbat de 80 de ani, din municipiul Dej, a sesizat Poliţia prin SNUAU 112, reclamând că în cursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras 4.000 de lei, din locuinţă.  Evenimentul s-a produs in data de 16 iulie 2014. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost depistat bărbatul bănuit de furt ca fiind un tânăr de 20 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Totodată, s-a stabilit faptul că acesta ar fi pătruns în locuinţa victimei pe uşa de acces, închisă dar neasigurată, de unde a sustras tichete de călătorie C.F.R. şi circa 4.000 de lei, aflaţi într-un dulap. Tânărul ar fi profitat şi de faptul că victima, deşi se afla în locuinţă, avea deficienţe de vedere.

La data de 18 iulie 2014, tânărul de 20 de ani a fost reţinut 24 de ore de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Totdată, faţă de tânăr, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns