taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
ovidiu moldovan dej disparut cluj

Barbat din Dej, dat disparut. L-ati vazut?

Un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Dej, judeţul Cluj, a dispărut de la reşedinţă. Bărbatul a plecat voluntar de acasă şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

La data de 11 decembrie 2014, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că OVIDIU MOLDOVAN, de 31 de ani, ar fi plecat voluntar de la reşedinţa din oraşul Dej, din data de 14.10.2014 şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute: înalţime: 1,72 m; greutate: 68-70 kg; constituţie atletică; păr şaten, închis la culoare; ochii căprui; faţă ovală; purta mustaţă şi barbă.

ÎMBRĂCĂMINTE – La data plecarii acesta purta pantaloni de tip blugi, albaştri; tricou neagru, cu mânecă lungă, cu guler şi cu trei nasturi. De asemenea, avea o haină albastră. Acesta era încălţat cu pantofi sport, negri, cu dungi albe.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns