hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

shane o'brien killer capture cluj romania police murder

Bărbat dat în urmărire pentru omor în Anglia prins la Cluj. Pe capul lui Shane O’Brien era pusă o recompensă de 50.000 £ – VIDEO

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul Investigații Criminale, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au reușit prinderea unui bărbat, căutat de autoritățile din Marea Britanie, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Cel în cauză, un bărbat pe nume Shane O’Brien, de 31 de ani, din Londra, era căutat de autoritățile din Marea Britanie, pentru multiple infracţiuni. Între acestea, o crimă comisă în anul 2015. Pe 11 octombrie, urmăritul l-a înjunghiat pe un bărbat de 21 de ani, Josh Hanson, într-un bar din Eastcote.

Josh Hanson, tânărul de 21 de ani ucis de O’Brien

După comiterea crimei, englezul a plecat din ţară şi şi-a schimbat înfâţişarea. Şi-a lăsat barbă şi păr lung, dar a putut fi recunoscut după un tatuaj uriaş făcut pe spate, cu o bufniţă care ţine un craniu în gheare.

Pe capul lui a fost pusă o recompensă de 50.000 de lire sterline.

Sâmbătă, 23 martie, în jurul orei 16, acesta a fost depistat de către polițiștii clujeni pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, având asupra lui acte de identitate false.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În continuare, bărbatul va fi prezentat Parchetului Curții de Apel Cluj, pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Familia lui Josh Hanson, tânărul omorât de O’Brien, a fost înștiințată de Poliția Metropolitană despre prinderea ucigașului.

video în continuare

sus(11)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns