taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politie bontida

Bărbat cu permis de conducere italian, posibil fals, depistat la Bonțida

O acțiune preventivă a polițiștilor de la Bonțida s-a lăsat cu depistarea unui șofer fără permis.

Luin, 20 mai,  polițiștii Postului de Poliție Comunal Bonțida au fost  angrenați în executarea unei acțiuni preventiv – reactive pe raza comunei Bonțida, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea riscului rutier, precum și pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracțional.

În jurul orei 13.30 a fost oprit pentru control un bărbat în vârstă de 68 ani din comuna Bonțida, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 161 din localitate.

În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere. Omul a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile italiene, care ar fi fals.

In acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 36 persoane și au fost controlate 31 de autovehicule, impunându-se aplicarea a șase sancțiuni contravenționale.

foto: arhiva

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns