taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
politie masina

Bărbat agresat la Gherla, la ieșirea din magazin, două persoane au fost arestate pentru 30 de zile

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au identificat pe 28 aprilie doi bărbați de 28, respectiv 44 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 27 aprilie, în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau în fața unui magazin alimentar din municipiul Gherla, aceștia ar fi observat un bărbat care se deplasa pe lângă o bicicletă, având o pungă cu produse alimentare.

Cei doi ar fi pornit în urmărirea acestuia, iar la un moment dat, l-ar fi agresat fizic, iar ulterior i-au sustras produsele.

Suspecții au fost prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Gherla, față de aceștia fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

sus(40)jos(2)

Lasă un răspuns