taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
ambulanta gara gherla

Bărbat agățat de tren la Gherla – omul a ajuns în stare gravă la spital la Cluj – cum a fost salvat de o curea

Un bărbat care intenționa să urce într-un tren, în stația CFR Gherla, a fost rănit grav.

Evenimentul s-a produs pe 25 iunie, în jurul orei 9,50. Trenul de călători 4103 circula pe direcția Bistrița – Cluj-Napoca, iar bărbatul, în vârstă de 83 de ani, din Cluj-Napoca, a vrut să urce de pe partea fără peron.

În momentul când mecanicul de locomotivă a observat că pe peron nu mai sunt călători, a dat semnalul de plecare. Omul aflat pe cealaltă parte, și-a aruncat bagajele pe treptele unui vagon și a încercat să urce din mers, însă a fost agățat de picior, care i-a fost secționat până la os.

În apropiere se aflau doi polițiști T.F. de la Gherla, care au sărit în ajutor. O polițistă a observat că rănitul pierdea sânge masiv și a venit cu ideea aplicării unui garou, care a fost improvizat cu o curea, primită chiar de la împiegatul de mișcare, manevră care se pare că a salvat viața omului. A mai dat o mâna de ajutor și un angajat al ISU Cluj de la Detașamentul din Dej, care tocmai trecea pe pasarela și a văzut ce se întâmplă.

Între timp, șeful gării a dat alarma la 112 și la locul accidentului a intervenit o ambulanță de la Gherla. Aceasta a preluat rănitul pe o targă și l-a transportat la spital la Gherla, de unde a fost dus apoi la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

Se pare că omul venea frecvent la piață la Gherla pentru a cumpără caș, pe care îl găsea la un preț mai bun decât la Cluj. Prețul plătit însă de această dată a fost mai mare. Rudele omului au povestit că a fost necesară amputarea piciorului.

foto: arhiva

Cine sunt salvatorii bărbatului accidentat de tren la Gherla

sus(5)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns