ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
primarie gherla

Banii publici, incotro? Primaria Gherla, solicitata sa dea detalii despre activitatea spitalului si a AS Armenopolis

Primariei Gherla i se solicita ca la sedinta din luna mai sa prezinte o informare privind activitatea Spitalului Municipal si a Asociatiei Sportive Armenopolis.

Spitalul Gherla este in subordinea Consiliului Local si executivul nu a depus spre informarea consilierilor nici un material, iar AS Armenopolis este asociata cu Consiliul Local si de asemenea, nu s-a facut nici o informare. Ambele au fost si sunt finantate din fonduri publice. Managementul Spitalului este asumat de Primar si cred ca este deficitar. Pastrezi un manager interimar atunci cand el este avantajos, in situatia de fata cred ca este un management deficitar. In ce priveste AS Armenopolis, dorim sa cunoastem modul de utilizare a fondurilor publice, precum si situatia fondurilor atrase ca si cofinantare„, spune consilierul Vlad Barbos, cel care a depus solicitarea la secretariatul primariei.

Prin prezenta va solicit ca in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Gherla din luna mai 2015 sa fie depusa o informare privind activitatea Spitalului Municipal Gherla pe anul 2014 si de asemenea pe trim. I al anului 2015, indicatorii de management medicali si financiari realizati comparative cu cei optimi, conform legislatiei in vigoare.

Totodata va solicit o informare asupra intregii activitati a Asociatiei Sportive Armenopolis Gherla la care Municipiul Gherla este asociat si care a primit finantare in cursul anului 2014, situatiile financiare depuse pentru anul 2014, modul de decontare a sumelor virate asociatiei in anul 2014, statele de plata si de premiere ale asociatiei sportive, registrul de banca si cel de casa aferent anului 2015 insote de raportul administratorilor„, se arata in solicitarea respectiva.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

3 comentarii

  1. este pacat ca numai consilieri PNL il trag la rapundere pe domnul primar…consilieri PSD cred ca sunt niste marionete a domnului primar… domnilor de la PSD pentru voi tot ce se intampla in oras este in ordine…voi chiar nu faceti nimic pentru oameni care v-au votat…ca inteleg ca domni de la PNL au avut proiecte(,PENTRU INVATAMANT,PENTRU CULTURA,PENTRU SPORT ETC.. dar nu au fost votate in consiliu de dumneavoastra si de consilieri maghiari si de domnul corobeanu…dumneavoastra domnilor din PSD va este frica sa nu-l schimbe pe domnul viceprimar ,de aceea nu ziceti nimic …eu cred ca nu-i normal cea ce faceti si asta ar trebui sa va dea de gandit…pentru urmatoarele alegeri… PACAT …MARE PACAT…

  2. toti il baga stati linistit…tot orasul il baga…

Lasă un răspuns