hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

bijuterii aur

Bani și bijuterii furate la Bobâlna, polițiștii au găsit hoațele

O femeie împreună cu alte două tinere au dat spargere într-o casă din comuna Bobâlna.

Pe 3 iulie, hoațele ar fi pătruns și sustras dintr-o locuinţă 5.000 de euro, 2.900 lei și mai multe bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu estimativ de 36.000 lei.

Pentru probarea activității infracționale, duminică, 7 iulie, a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate bijuterii provenite din infracțiunea săvârşită, prejudiciul fiind recuperat parțial.

În aceeași zi, o tânără de 22 ani din comuna Dragu, judeţul Sălaj, a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Apoi ea a fost prezentată în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Dej și a fost emis pe numele ei un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Celelalte două tinere implicate în comiterea faptei au fost identificate și sunt cercetate în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

foto: arhiva

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns