taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
bani falsi bancnote

Bancnote false depistate de politisti in judetul Cluj

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat 3 percheziții la locuințele a 3 bărbați bănuiți că ar fi falsificat și plasat  20 de bancnote din cupiură de 100 de lei. În urma perchezițiilor, a fost ridicată o imprimantă care ar fi fost folosită la comiterea infracțiunilor.

La data de 5 martie 2014, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș au efectuat 3 percheziții, în Luduș și Valea Largă, județul Mureș, la locuințele a 3 bărbați bănuiți de falsificare de monede, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune. La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Orașului Luduș și Postului de Poliție Rurală Valea Largă. În urma perchezițiilor, a fost identificată și ridicată în vederea confiscării o imprimantă, care ar fi fost folosită la comiterea activității infracționale.

Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, sunt bănuiți că, în perioada 2—4 martie a.c., ar fi falsificat și plasat, pe raza județului Mureș, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei, cu an de emisiune 2005.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, la nivel național, au mai fost depistate bancnote cu aceleași caracteristici, doua pe raza județului Cluj și o bancnotă pe raza județului Mureș, plasate în luna decembrie 2013.

Polițiștii i-au reținut pe cei trei bărbați, urmând ca doi dintre aceștia să fie prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns