taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
club rotary gherla bal caritate cluj

Balul de caritate Rotary Club Gherla VIDEO

Oaspeti rotarieni din Gherla, Dej, Alba Iulia, Bistrita, Nasaud, Borsa, Tg. Mures, Sovata, Turda, Aiud, dar si din Ungaria, de la Kozarmisleny, au luat parte sambata seara la Balul de Caritate Rotary. Evenimentul anual isi propune sa adune fonduri pentru acordarea de burse elevilor eminenti din oras.

In cadrul balului desfasurat la Hotel Mariflor a avut loc o licitatie, cu obiecte oferite chiar de rotarieni, iar ambientul de inalta tinuta a fost completat cu muzica si dansuri de societate, cu naistul Costantin Istici, mezzosoprana Lavinia Bocu, Razvan Lazar si Diana Iftinca.

La bal a fost prezent Marian Mocanu, guvernatorul disctrctului Romania si Republica Moldova, care a apreciat activitatea clubului rotarian gherlean si a felicitat activitatile derulate de acesta, propunandu-si sa promoveze activitati similare si in celelalte cluburi din tara. La randul sau, viceprimarul Ioan Neselean, i-a felicitat pe rotarieni pentru implicarea in viata comunitatii locale.

Felicitari si multumiri s-au indreptat catre membrii Rotary Club din Kozarmisleny (Ungaria), prezenti la Gherla pentru a dona, in parteneriat cu Rotary Club Gherla, o presa de transfer termic Liceului Tehnologic din oras.

club rotary gherla bal caritate clujclub rotary gherla bal caritate clujclub rotary gherla bal caritate clujclub rotary gherla bal caritate clujclub rotary gherla bal caritate clujclub rotary gherla bal caritate clujclub rotary gherla bal caritate cluj

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns