taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
canotaj iasi constantin cristian hargau claudia balint

Balcaniada de canotaj juniori – sportivul Constantin Hîrgău, antrenat de Claudia Balint, campion balcanic – VIDEO

Intre 12 si 13 septembrie 2015 s-a desfasurat la Dorobant – Iasi Balcaniada de canotaj pentru juniori. La întreceri au luat parte circa 250 de sportivi din sapte tari: Romania, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Turcia, Serbia si România, iar Cipru are statut de invitat.

Marko Ristic si Zoran Rajic, clasati pe locul al treilea la ”europene” cu echipajul de patru rame al Serbiei, au concurat  la dublu rame pentru titlul balcanic cu românii Constantin Hârgau si Alexandru Chioseaua, vicecampionii mondiali ai probei.

canotaj iasi constantin cristian hargau claudia balint

in fotografii: campionul balcanic Constantin Cristi Hirgau, alaturi de antrenoarea Claudia Balint, Elisabeta Lipa – presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Pop Cosmin – directorul Clubului Sportiv Muresul, Alupei Dorin – antrenorul federal al Federatiei Romane de canotaj.

Sportivul Constantin Cristi Hârgau de la clubul sportiv Muresul, antrenat de Claudia Balint, a participat in doua probe. In dublu rame, alaturi de Alexandru Chioseaua, s-a clasat pe locul al II-lea. La proba de 8+, sportivul pregatit de antrenoarea originara din Iclod s-a clasat pe locul 1, obtinand titlul de campion balcanic.

Este un nou şi binemeritat succes al antrenoarei Claudia Balint, originară din Iclod. „Nu pot descriu în cuvinte satisfacţia şi bucuria pe care o ai, ca antrenor, la finalul unei astfel de competiţii, când sportivul pregătit de tine urcă pe cea mai înalta treaptă a podiumului, iar imnul României răsună victorios!

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns