irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
rotary club gherla bal caritate

Bal de caritate pentru sprijinul micilor meșteșugari din Gherla

Sâmbătă, 18 mai, restaurantul Merion a găzduit balul anual de caritate al Clubului Rotary din Gherla.

Eveniment cu caracter caritabil prin excelență, în acest an balul a fost dedicat proiectului ”Micii meșteri mari! – Școala de vară la Clubul Copiilor Gherla”.

rotary club gherla bal caritate

Fondurile strânse prin generozitatea participanților și a partenerilor clubului vor fi utilizate la achiziția de echipamente, materiale și toate cele necesare pentru desfășurarea în foarte bune condiții a atelierelor de prelucrare a lutului și olărit, pictură pe sticlă, metaloplastie și pictură artistică pe lemn, confecționat de podoabe, a celui mai dulce atelier de patiserie, asigurarea a tot ce e necesar pentru buna dispoziție a copiilor participanți, dar și pentru recompensarea celor mai merituoși.

rotary club gherla bal caritate

În acest an, invitația de participare la eveniment a fost onorată de Constantin Ovidiu Bunget, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova, Gila Erzsébet Kovácsne, Guvernatorul Districtului Rotary 1911 Ungaria, Miklós Horváth-Oszkó, Consul la Consulatul General al Ungariei din Cluj-Napoca, o delegație consistentă de la cluburile prietene din Kozármisleny și Orosháza, Ungaria, prieteni rotarieni de la cluburi din zonă, reprezentanți ai mediului de afaceri și prieteni ai clubului.

rotary club gherla bal caritate

Cu această ocazie, Guvernatorul Districtului Rotary 1911 Ungaria a acordat clubului din Gherla Certificatul de Recunoaștere pentru contribuția la cooperarea excepțională dintre Districtele 2241 Romania și Republica Moldova și 1911 Ungaria.

rotary club gherla bal caritate

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns