taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj

Bal de caritate pentru copiii de la grădinița Căsuța Fermecată, care vor avea o sală de sare

Ediția 2019 a Balului de caritate organizat de Rotary Club Gherla și-a propus să continue proiectul de succes „Adoptă o grădiniță”, care urmărește amenajarea unei săli de haloterapie la Grădinița Căsuța Fermecată.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 4 mai, la restaurantul Mariflor și a reunit membrii Clubului Rotary Gherla cu partenerii lor de viață, delegații ale cluburilor din Kozarmysleni – Ungaria, Oroshaza – Ungaria, Dej, Năsăud, Bistrița și Tg. Mureș. Au fost prezenți o parte dintre membrii de onoare ai clubului, artiștii: Dorel Vișan, umoristul Cornel Udrea, artistul platic doctor în arte Cristian Cheșuț, primarul Ioan Neselean, directorul grădiniței Căsuța Fermecată Aurelia Danko, oameni de bine din oraș care au dorit ca prin participarea lor să ajute financiar la implementarea proiectului.

Oaspeții au fost salutați cu un mesaj de bun venit din partea președintelui Rotary Club Gherla, Tiberiu Ioan Bărăian. Întâlnirea a prilejuit și primirea oficială a unui nou membru de onoare al clubului, Varga Peter, membru al Rotary Club Kozarmysleni din Ungaria. Cele două clubul sunt înfrațite și derulează proiecte comune, iar noul membru a pus foarte mult suflet în implementarea acestora, fiind prezent la toate acțiunile comune desfășurte în România.

In discursul președintelui Tiberiu Bărăian s-a făcut o prezentare a principalelor proiecte din acest an rotarian, a proiectului care constituie tema balului, contextul și considerentele pentru care a fost ales acest proiect, aducând mulțumiri tuturor celor implicați în buna lui desfășurare.

Într-un moment oficial s-a semnat protocolul încheiat între Primăria Municipiului Gherla, în calitate de administrator al grădiniței, Grădinița Căsuța Fermecată, în calitate de beneficiar al proiectului și Rotary Club Gherla, finanțator al proiectului.

În cadrul unui moment artistic a evoluat corul de copii de la Grădinița Căsuța Fermecată, premiat la nivel național, cu un program artistic reușit, apoi o foarte tânără și talentată voce din Gherla, Larisa Gurzău, care a încântat publicul cu melodii populare transilvănene.

În cursul serii a avut loc licitația pentru obiectele donate în scopul strângerii de fonduri și o tombolă tradițională, cu același scop. Pentru licitație au fost donate obiecte constând în tablouri, sculpturi realizate de Ioan Galgoczy, sticle de vin valoroase, obiecte de artizanat. La tombolă au fost donate obiecte diverse, de o anumită frumusețe sau utilitate. Fondurile strânse în urma licitației și a vânzarii biletelor de tombolă vor fi direcționate către proiect.

Noua sală de sare ar fi a doua realizare de acest fel, după cea pusă în funcțiune la Grădințra Arici Pogonici, în urmă cu un an. Valoarea proiectului este de 2.000 de euro, iar finanțatorii sunt Rotary Club Gherla. District 2241 România şi Republica Moldova, cu 1000 euro și 1000 de euro din donații și sponsorizări. Diferenţele  de costuri survenite pe perioada derulării proiectului vor fi suportate de Rotary Club Gherla. Noua sală de sare ar urma să fie definitivată până la 1 decembrie 2019.

S-a inaugurat o sală de sare la Grădinița Arici Pogonici, cu sprijinul Rotary Club Gherla – VIDEO

sus(14)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns