taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
copil volan tanar baiat

Băieți cu tupeu la Câmpia Turzii: la 15 ani s-au urcat la volan, unul a lovit mașina, cum au vrut să scape basma curată

Adolescența este perioada din viață când totul ți se pare posibil și ești deschis la orice provocare. Așa au crezut și trei băieți din Câmpia Turzii, cu vârste de 15 și 16 ani, care s-au urcat într-o mașină și au pornit în aventură. Însă aceasta s-a terminat, așa cum era de așteptat, nu tare bine.

Duminică, 14 februarie. O zi liniștită, mult prea liniștită, așa că prințișorii și-au zis să facă rost de puțină acțiune. Pe o stradă din municipiu au găsit o mașină, pe care au reușit să o pornească. Pe rând, și-a demonstrat fiecare talentele de șofer, pe străzile orașului.

A fost atât de palpitant, încât a doua zi au luat-o de la capăt.  Numai că norocul i-a părăsit și au avut parte de un eveniment rutier: la o manevră de mers cu spatele, au lovit altă mașină.

Cei trei au intrat în panică, cum să scape basma curată? Ideea le-a venit rapid: să schimbe numerele de înmatriculare. De la un alt autoturism au sustras plăcuțe și le-au pus la mașina lovită. Au abandonat autovehiculul pe un drum lăturalnic, după care s-au făcut nevăzuți.

Poliția a intrat pe fir după tamponare, deja se adunaseră deja prea multe: furtul mașinii, furtul plăcuțelor cu numere de înmatriculare, condusul fără permis.

În scurt timp, cei trei au fost identificați de polițiști și reținuți pentru 24 de ore.

Acum micile vedete cu talente șoferistice urmează să fie prezentate magistraţilor din cadrul Judecătoriei Turda, pentru dispunerea altor măsuri preventive.

foto: arhiva

sus(10)jos(0)

Lasă un răspuns