taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
student pusca kerch rusia crimeea

Baie de sânge la o școală din Crimeea, elevi și profesori împușcați. Ce s-a întâmplat de fapt – VIDEO

Panică uriașă miercuri la amiază la un colegiu din Rusia, după o explozie. Mai multe persoane ar fi decedat și altele ar fi rănite în urma evenimentului.

Doi martori aflați la colegiul politehnic Kerch din Crimeea, Rusia, au declarat pentru RT că au fost focuri de armă la momentul în care s-a produs o explozie în colegiu, iar mai mulți bărbați mascați și înarmați ar fi început să alerge în jurul clădirii, împușcând studenți.

“A fost o explozie, toate geamurile s-au cutremurat. Apoi oameni înarmați au început să alerge, deschizând uși și trăgând spre toată lumea”, a spun un profesor investigatorilor, conform unei surse RT din forțele de ordine.

Un student a povestit pentru RT că a văzut bărbați mascați, înarmați cu puști, ieșind din toaletă chiar după explozie.

Televiziunea RT a anunțat după primele momente că s-au înregistrat 13 morți și zeci de răniți.

atac crimeea scoala rusia

POVESTEA – Ce s-a întâmplat de fapt

A început că o zi normală în campusul colegiului politehnic din orașul Kerch din Crimeea, dar rapid s-a transformat într-o poveste de groază. Înainte că ziua să se încheie, cel puțin 19 vieți au fost curmate și zeci de studenți au fost răniți, toți la discreția unui bărbat înarmat.

Pe măsură ce drama a prins amploare, informații contradictorii au început să apară pe internet. În confuzia inițială, știrile sugerau că ar fi avut loc o explozie de gaz în interiorul clădirii, dar curând a devenit clar că se întâmplă că ceva mult mai înspăimântător.

Poliția a anunțat că un dispozitiv exploziv neidentificat ar fi sărit în aer în cantina de la primul etaj al colegiului. Echipele de criminalistii și experți au acționat rapid pentru a preveni alte posibile explozii, în timp ce apăreau zvonuri că autoritățile tratează evenimentul ca pe un atac terorist. Ulterior s-a vorbit despre omor multiplu.

Dar nu a fost doar explozia. În interiorul clădirii s-au auzit arme de foc. Unii au vorbit despre bărbați cu fețele acoperite pătrunzând în clădire, înarmați, deschizând foc în toate direcțiile, terorizând studenți și profesori. Un singur responsabil pentru împușcături a fost găsit, dar în panica și confuzia momentului, oamenii au crezut că au văzut mai mulți atacatori. Investigatorii nu au găsit indicii să fi fost mai mulți.

Echipajele medicale au intervenit la fața locului, iar victimele au început să fie transportate la spital. Media locală a publicat fotografii cu ambulanțe și oameni răniți pe caldarâm.

Imagini de pe camerele de supraveghere au apărut pe canalul „Mash” al serviciului Telegram. În acestea a putut fi văzut un tânăr, care purta un tricou alb cu text negru, purtând o armă mare, înaintând pe scări.

A fost identificat rapid că fiind Vladislav Roslyakov — un student de 18 ani, despre care poliția a anunțat că s-a sinucis prin împușcare la etajul doi al clădirii.

S-a descoperit că, cu mai puțin de o lună în urmă, pe 8 septembrie, Roslyakov și-a luat permisul pentru o pușcă de calibru 12. Tânărul a cumpărat 150 de rânduri de muniție pentru armă cu doar câteva zile înainte.

Apoi au apărut detalii despre ce fel de om era. Tăcut, interiorizat, necomunicativ și interesat de maniaci și criminali în serie, spun colegii lui de clasă. Părinții lui au divorțat recent. El și mama sa locuiau într-un apartament închiriat.

Într-o crudă ironie a sorții, mama tânărului, Galina Roslyakova, asistentă la spitalul de oncologie din Kerch, a avut grijă de victimele rănite de fiul ei.

sursa: RT.com

video în continuare

sus(0)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns